2013 kış kırmızı modası

.jpg

Yeni yıl geliyor ve sahne yine kırmızının. ELMAELMA kadınları da sahnenin ana karakteri olan kırmızıyla rolüne hazır olacak.

Kıyafetten aksesuara kırmızının pozitif enerjisi ve aurası etkisine girmek için herkes sıraya girecek. Dünyaca ünlü markalardan sizin için seçtiğimiz tutkulu parçalarla bu trende ayak uydurun.

36290.jpg

Kırmızının benimsendiği saf yün kazak, kısa kesimi ve saç örgüleriyle adete konuşan bir parça. Spor bir kazağın da seksi kıvrımlara sahip olduğunun işte kanıtı.

36291.jpg

Kırmızının bacaklardaki versiyonu kırmızı skinnyler. Streç kesimiyle kırmızı denimler hem günlük kombinlerin cazibeli parçası olarak dinamik tutkuyu size yaşatacağa benziyor.

36292.jpg

Bu elbiseler zaten göze çarpan bir formda. Elbise kırmızıya büründüğündeyse yürek hoplatıyor. Kırmızı bantlı formlu Herve Leger elbise kendinize yeni yıl hediyesi olabilir.

36293.jpg

Zengin kırmızı, çantalarda da çekici. Çantalar benliğinizi yansıtan en önemli aksesuarlardan olmuştur hep. Gold detaylı bu çantayla moda geçit töreninin en elegan kadını siz olacaksınız efendim.

36294.jpg

Kırmızı ve zımbanın birlikteliği mi dediniz? Yeni stil fenomeni olan son moda konforlu kısa kovboy çizmeleri ünlü moda evlerinden sonra çoğu vitrinde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Kırmızı deri ve goldun enerjik birleşiminden doğan çılgın renkli bir ayakkabı.

36295.jpg

Feminenliğin taşlarla değil kıpkırmızı çivi detaylarıyla gösterildiği, herkesin hayran olduğu kırmızı tabanlar. Kırmızısının duruşu bile farklı bu elegan ayakkabılarda.

36296.jpg

Kış modasından en önemli kıyafet grupları kabanlar. Önemli diyoruz çünkü, soğuk kış günlerinde sokaklarda en görünen kıyafetlerimiz onlar. Sınır tanımayan bir görünüm tabii ki trend olan kırmızıyla mümkün. Yün içeriğiyle sizi ısıtacak kırmızı paltoları giymekten çekinmeyin.

36297.jpg

Yorum yapın