2013 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Trendleri

Bahar ayakkabıları ışıltılı, yüksek, farklı ve her zamankinden daha canlı olarak bizimle. Bakalım hangi ayakkabı modelleri trend!

.jpg

Bahar aylarında şehirli ve modern kadının ayaklarını yerden kesecek ayakkabı trendlerini moda editörümüzün yorumlarıyla inceliyoruz.

37423.jpg

Metalik ayakkabılar 2013 ilkbaharının trendlerinden biri. Gümüş rugan ayakkabılar ve sandaletler moda haftalarından ve podyumlardan caddelere taşınacağa benziyor.

37425.jpg

Kalın topuklar da birçok defile de göze çarpanlardan. Chanel, Erdem, Bottega Veneta ve bir çok markanın defilesinde bizim beğendiklerimizden oldu. Bu ayakkabılar bazen ağır gibi görünen platformlarla da birleşecek.

37426.jpg

Bu sezon transparan topukların ve kemerli ayakkabıların sezonu diyebiliriz. Donna Karan, Valentino gibi moda evleri topuklu ayakkabılara yeni bir bakış açısı kazandırmış. Biz de bu trendi beğendik.

37427.jpg

Victoria Beckham’ın tasarladığı siyah ve beyazın birlikteliğinin erkek stilindeki haline bayıldık. Maskülen ayakkabılar da baharın trendlerinden.

37428.jpg

Fendi, Missoni ve daha birçok ünlü markanın ayakkabılara dekoratif dokunuşlar katması çok moda. Klasik bir duruştan daha çok ayakkabılara daha neler yapılabilir onun altı çizilmiş.

37429.jpg

Şatafatlı topukların olduğu bir sezon. Işıltılar ve renkler çoğunlukla topuklarda olacağa benziyor. Calvin Klein ve Just Cavalli de bunu kanıtlıyor.

37430.jpg

Minik kısa topuklar sandaletlere dekoratif bir dokunuş katmış. Yüksek topuklu giyemeyenlere duyrulur.

37431.jpg

2013 yılının en önemli trendi sviri burunlar. Sivri burunları düz renklerin dışında dorelerde, desenlerde ve sandaletlerde göreceğiz.

37432.jpg

Platform topuklular rahat ve trend parçalar. Bu sezon platform topukları hasırlı iplerle veya düz olarak değil de oyuntulularla ve figürlerle göreceğiz.

37434.jpg

Bir kaç sezondur kendinden söz ettiren bu ayakkabılar diz altında sona eriyor. Bu sezon şerit halinde göreceğimiz bu ayakkabılar yine çok konuşulacak.

37435.jpg

Yılan derisi ayakkabılar renkgarenk karşımıza çıkıyo. Yeşilin ağırlıklı olarak tercih edildiği öğrendiğimiz hayvan baskıları en sevilen trendlerden olacak. Bizden söylemesi!

37436.jpg

İlkbaharda kıyafetler kadar ayaklarda renkli. Baskılar sivri burun ve şeri sandaletlerle buluşuyor.

37437.jpg

Yorum yapın